.

ANTIGEL PRISTA® CU NOI VIZIUNI

05-06-2024

FOCUS ON

PRISTA® LICHIDE DE RACIRE

 

Calitatea lichidului de racire joaca un rol foarte important in durabilitatea motorului. Antigelurile moderne nu numai ca previn inghetul in lunile de iarna, dar previn si deteriorarea mecanica si ajuta la evitarea reparatiilor ample. Prista Oil continua sa-si extinda gama de lichide de racire, aducand un aspect nou produselor cunoscute.

Prista Oil a lansat o noua imagine portofoliului sau de lichide de racire, cu un alt produs adaugat la gama de antigel. Urmand ultimele tendinte, Prista®Antifreeze G12++ Concentrate este formulat din acizi organici si silicati (lichid de racire Si-OAT). Acest lichid de racire contine acizi organici ca inhibitori de coroziune, facandu-l eficient in protejarea metalelor precum aluminiul, fierul si cuprul. Ofera protectie eficienta pe o gama larga de temperaturi si are o durata de viata mare*.

*comparativ cu produsele conventionale

See all products here

 

 

PRODUS NOU!

 

PRISTA® ANTIFREEZE G12++ Concentrate

 
 

este un antigel concentrat pe baza de etilenglicol si un amestec de aditivi formulat cu saruri de acid organic si silicati (lichid de racire Si-OAT).

PRISTA® ANTIFREEZE G12++ Concentrate nu contine nitriti, amine, fosfati si borati.

 

PRISTA® Antifreeze G12++ Concentrate este alegerea perfecta pentru vehiculele moderne datorita proprietatilor sale de protectie ridicata si a duratei de viata lungi.

 

See product description and PDS here

 
Inapoi